MANİSA / YUNUSEMRE - Vakıfbank-Türkbirliği Ortaokulu

Vakıfbank-Türkbirliği Ortaokulu

Atatürk Mah. Şehit Hasan KUZU Cad. / Horozköy Cad. No188 Yunusemre/MANİSA
Vizyon
•Özüne inanan,kendine ve milletine güvenen, •Sorunun değil,çözümün parçası olan, •Sorumluluk sahibi,mutlu ve çalışkan, bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Mesleğini en iyi şekilde yapan, toplumun gelişiminde etkili ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA bağlı bireyler yetiştirme. Farklı kabiliyet ve yetenekleri olan öğrenciler de tam öğrenmeyi sağlama, süreçteki öğrencilerin tümünü istenilen hedefe ulaştırma ve topluma kazandırma. Öğrencilerimizi, kendini tanıyan, çevresine uyum sağlayan, sektörün kalitesine öncülük eden, karar verme becerisi gelişmiş, bilgiye ulaşan, kullanan ve üreten mesleki ara eleman olarak yetişmesini sağlamak.
Ortaokul 09.00-16.00
Ulaşım
Şehir Merkezinden 5,9 ve 22 numaralı Manisa Büyükşehir Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Okulumuz Şehir Merkezine 3,5 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Manisa Valiliği tarafından ilimiz genelindeki bütün ortaokullarda yürütülen Kodla(Ma)nisa Projesi uygulanmaktadır.